Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Jen technická poznámka: Radikální muslimy nereprezentuje jen Islámský stát. Ten v roce 2001 ještě neexistoval. Al-Kajda ano.

1 0
možnosti
MP

"Upřímně mě osobně je úplně fuk, že se soused modlí 5x denně na koberečku. Můj život to nějak neovlivňuje. Co by mi ale nebylo úplně fuk, kdyby mě nutil abych se na tom koberečku modlila s ním." - Ale právě přesně tohle se děje - copak nečtete zprávy, jak se chová islámský stát na dobytém území k nemuslimským obyvatelům? Chcete čekat s hlavou v písku, až se to začne dít i tady?

2 1
možnosti

Promiňte, váš blog se mi zdá vágní.

1 0
možnosti
Foto

Když pominu náboženskou otázku, která se řeší horem dolem, tak osobně nechápu, že stále spousta lidí nevidí tu disproporci tolerancí a požadavků. Pro mě je hlavní argument toho, proč bych velice zpřísnila imigrační politiku a vymýtila politickou korektnost jedna věc: OBRAŤTE SI TY VZÁJEMNÝ PŘÍSTUPY NAOPAK. Bylo by opravdu na arabském poloostrově možné, že by úřady posvětily projekt " Křesťanství do škol?". A že by zástupci křesťanů a konvertitů od islámu ( :-/ ) navštěvovali školy a seznamovali studenty s křesťanskou podstatou, a zvali je do kostelů? Opravdu by bylo možné, aby si křesťané v Kuvajtu, Emirátech, Avganistánu nebo třeba Pakistánu žádali o postavení kostelů, a pouštěli do reproduktorů náboženské křesťanské písně? Bylo by možné v těchto zemích na protest proti netoleranci vzít do ruky Bibli a jít se houfně modlit vedle Ministerstva čehokoli v hlavním městě jakékoli arabské země? Opravdu by mohli protestovat křesťanské studentky za to, aby mohly v muslimské škole nosit kříž na krku? Pokud by to takto vzájemně fungovalo, pak by nebylo o čem mluvit, že?

6 0
možnosti
JB

J80a80n 58B49u27r62i13a49n

16. 1. 2015 11:35

Mezi islámem a křesťanstvím je zásadní rozpor. Když křesťan zabije nevěřícího proto, aby šířil křesťanství, je to v přímé ROZPORU s učením Ježíše Krista.

Když ale muslim zabije nevěřícího proto, aby šířil islám tak jen NAPLNIL učení proroka a jako takový je hoden úcty a obdivu.

7 0
možnosti
EN

Dneska už možná ne, ale byli doby, kdy i křesťané podnikali "spanilé cesty" a křížové výpravy proti nevěřícím. Teď se do tohoto stadia dostali muslimové. :-(((

1 0
možnosti
Foto

Dobrý. Nemějme strach, ale buďme opatrní.A používejme mozek )

1 0
možnosti
JZ

Blogerko, hlavne na ceskych silnicich budte opatrna, ty jsou uz dnes plne islamistu, kteri necti nasi kulturu, nase zvyklosti, tradice a zakony.

1 0
možnosti
TP

T17o98m43á12š 95P12í63c70l

16. 1. 2015 10:15

Prectete si Koran. Poznate, ze jej ti, ktere nazyvate islamisty, nijak nezneuzivaji, nybrz se ridi jeho pokyny. Muslim, ktery se jeho pokyny tak moc neridi (a tak trochu na nej kasle, ale takovych je zanedbatelne minimum) prijde pod kudlu hned po nevericich.

2 0
možnosti
Foto

To vaše tvrzení se mi nějak nevylučuje s tím, co píše autorka. Ty manipulace nejsou otázkou posledních let. Církeve manipulovaly vždycky. A v Islámu teda fest:) A jak se tak nejlíp církevním představitelům co jim jde o moc manipuluje? Tak, že se něco zanese do posvátný knihy :)

0 0
možnosti
NM

...jenže já mám strach a o to větší obavy,protože naši politici nám v tomto případě lžou na veřejnosti neb jsou přizdi++áči a pravý opak je Zeman...ten mluví o zásadní věci pravdu a všichni tito přizdis++áči se na něj snesou neoprávněnou kritikou jako mouchy na lejno a krejou tím svojí politickou neschopnost a podlézavost...

3 0
možnosti
JS

R^

Dobrý den, ať se na blogu daří

0 0
možnosti
  • Počet článků 35
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1320x
Ta, která se ptá, proč věci jsou tak jak jsou.

Seznam rubrik