Diskuse

Smajlinismus

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Jestli je to s tím bratrem pravda, jak jste situaci popsala, tak máte větší problém, než si myslíte, a můžete si za něj v podstatě sama.

Co se týče propagování dobré nálady v práci - není to žádná novinka, keep smiling je hodně staré heslo.

Úsměv opravdu pomáhá zlepšovat náladu - můžete být sama a když se usmějte, jen tak lehce, pro sebe, na chvilku, nálada se okamžitě změní, k lepšímu. Zkuste si to.

Někdy to nefunguje, ale pak máte Problém, a měla byste ho řešit s odborníky, blog vás asi nevytrhne.

1 0
možnosti
Foto

A mimochodem, vždy jsem miloval holky, co z nich zářila pohoda a co měly krásný úsměv, tak jako by samozřejmost na své tváři. A nebyl jsem sám, kdo je měl rád. A nemám na mysli žádnou, která by ten úsměv hrála.

0 0
možnosti

Smysl pro humor nemá nic společného se smajlinismem. Je o něčem jiným.

0 0
možnosti
Foto

Myslím, že opravdu trpíte klasickou lehkou formou deprese. Cítil jsem se podobně, dokud jsem nenavštívil odborníka. Klidně se takové návštěvě braňte, ale ubližujete hlavně jen sama sobě.Věřte mi, že vím o čem píšu...

0 0
možnosti
AO

A96l17e90n81a 51O39u20z25k67á

21. 10. 2015 16:29

:) tak jste se prostě rozhodla, že to budete mít jinak - žijte to tak a bude to správně.. :) zase smajlík, sakryš... pardon.

0 0
možnosti
JH

Také neuznávám vynucené úsměvy, umělý pozitivismus atd., jde však o to, nejít do extrému, nebýt za každou cenu negativní. Člověk by měl hledat  zlatou střední cestu a úsměv mít na tváři přirozený. Nejde to samozřejmě pořád, a není nic špatného na tom, když se občas objeví slzy nebo přes tvář přelétne mrak. Všechny tyto emoce přece k životu patří.

1 0
možnosti
MT

Spousta psychických problémů souvisí i s jakousi duševní hygienou. Umět odpočívat, umět se zastavit, vyplakat se, když mi někdo umře, radovat se, když se mi něco povede. Spousta z nás to neumí (včetně mě), pořád se za něčím žene, přesvědčuje se, že musí pracovat 7 dní v týdnu, jinak by umřel hlady nebo by ho vyhodili.

A k tomu naříkání na americkou kulturu - usměvavý člověk má pro firmu cenu zlata (i když to ta firma často neví). A není to vůbec americké, jeden ze tří důvodů, co lidi drží ve firmě, je dobrý kolektiv. Vzpomínám na jednoho kolegu (co rok se potkáme v hospodě), který dokázal s kouzelným  úsměvem přiznat chybu v kódu a zamumlat něco o "maximálně čtyřikrát za deset let". Vůbec, ty hlášky z českých filmů jsou velmi dobrým odlehčovadlem vypjatých situací.

0 0
možnosti
DK

Chápu, díky :-). Film v hlavě je na tohle téma, moc hezky udělaný. I mo´je devítileté dítě pochopilo...;-)

0 0
možnosti

Ubohá dívko... Má ten Váš spolek WWW? Potřeboval bych seznam členů, abych věděl komu se vyhýbat.

0 3
možnosti
  • Počet článků 35
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1320x
Ta, která se ptá, proč věci jsou tak jak jsou.

Seznam rubrik