Diskuse

Hon na Babiše

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

Děkuji, paní či slečno Roubíčková. Máte pravdu. Jsem rád, že je tady někdo, kdo uvažuje střízlivě a bez emocí.

11 14
možnosti
SB

Jsem také toho názoru a proto budu volit ANO i kdyby Babiše zavřeli. Totiž Babiš není celé ANO, kde je plno i jiných schopných lidí.

8 10
možnosti
MN

Ten člověk si postavil luxusní sídlo za peníze určené malým firmám. Babišův konglomerát rozhodně malou firmou není. Jak si představujete správný postup? Co má policie dělat, aby to nebyl "hon"?

To mají říct "no co, kradou přece všichni, tak to necháme být"? Navíc je ta stavba hezká, že jo, a Babiše lidi milujou... to je jasný důvod zastavit stíhání 8-o

29 7
možnosti

Andrej Babiš postupuje jako všichni ostatní politici. Neměl by, samozřejmě, když chce vymetat Augiášův chlív našich politiků. To měl vědět, že ho ostatní budou chtít zbavit.

Vzbuzuje se závist a nenávist. Je bonznut do Evropské unie, je vyšetřován naší policií na udání. Je správné, že ho policie vyšetřuje. Ale musíme počkat na soud, který rozhodne, zda Andrej Babiš jednal nebo nejednal podle našich zákonů.

Zatím antibabišovci účelově chtějí, aby opustil politiku. Vědí, že se do ní nebude moci vrátit, tak jak se to nepovedlo nikomu předtím. Požadují, aby ctil presumpci viny. Ale Andrej Babiš požaduje, aby byla ctěna presumpce neviny jako u každého jiného občana.

V zájmu čestného předvolebního boje mohla sněmovna vydat Andreje Babiše až po volbách. Ale jim jde o jeho znemožnění, tak to muselo být ihned.

3 10
možnosti
JN

To srovnání se zdravotní sestrou a operací slepého střeva v úvodu blogu mi přišlo hodně úsměvné. On ten novinář nepřišel za Babišem s "konzultací" ohledně toho, kdy má vyjít článek o Gatesovi, Jágrovi, Trumpovi..., ale článek s kompromitujícími materiály na Babišovy politické protivníky. A to je myslím podstatný rozdíl.

Nehledě na to, že v novinách, které jsou opravdu nezávislé, by asi novináři nechodili za jejich majitelem, nýbrž za šéfredaktorem.

12 3
možnosti
MV

Přesně, ale začalo to střevem a nějak se to celý "strevo" táhlo až do konce blogu.

1 1
možnosti
JK

Mě nemůžete odsoudit. protože támhle Venca a Láďa to dělají taky.... Je to pořád dokola, jak se svědci Babišovi brání. Nemůžou nechat zatknout svého vůdce, protože ostatní to dělají taky...

20 4
možnosti
BV

Tolik písmenek a přitom by stačilo: Zbožňuji Babiše

21 4
možnosti
DB

neskutečně moc slov..stačí napsat : jsem závistivec

1 4
možnosti

Snad by nám závěrem mohla autorka alespoň odpovědět, jak to ten Andrej podle jejího názoru jenom udělal, že uprostřed té korupční hydry, která na něj nyní pořádá hon, za 25 let nashromáždil obrovský miliardový majetek?

Asi jak jí sekal hlavičku za hlavičkou: začal Standou Grossem, nadějným politikem ČSSD, pokračoval Frantou Mrázkem, Pecinou, FAU ;-D;-D;-D

10 3
možnosti
MV

To ale přece nemůže napsat, protože to v osnova z nebylo

3 1
možnosti
PA

Víte, miliardářů je u nás spousta. Mnoho z nich své jmění získali bez dotací a není o nich slyšet. Babiš je jediný o kom se dá s přihlédnutím k časové křivce říci, že se do politiky hnal jen proto, aby měl imunitu. Jediné čemu nerozumím je, proč do toho Čapího hnízda tahal rodinu. Kvůli pár milionům, když měl už mnohem víc. Asi toho měl moc a šlápl vedle. Stejně jako třeba Krejčíř.

19 2
možnosti

Může to být takto, ale nemusí...

0 0
možnosti
Foto

..... a mě se chce říct něco o blondýnách! ;-O

7 4
možnosti
Foto

Naprostý souhlas....napsáno zdravým selským rozumem....R^

10 14
možnosti
Foto

I80v73a51n 94M34a43r56e93k

8. 9. 2017 21:06

Souhlas a karma jako vyšitá p.Roubíčková . R^ [>-]

5 11
možnosti
  • Počet článků 35
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1320x
Ta, která se ptá, proč věci jsou tak jak jsou.

Seznam rubrik