Diskuse

Hon na Babiše

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZD

Děkuji za Váš článek. Těch plivajících si moc nevšímejte. Proti AB se sešikovala celá národní fronta tlejícího českého rybníčku. Také se mi jeho některá jednání nelíbí. Život ale není jen o rozdělování na černou a bílou. Když tedy nemám šanci vybrat úplně čistého - rozhlédnu se po těch méně ušpiněných. Kdo tohle nepochopí nechť se ohlédne po výsledcích ostatních. A pokud do toho nevpluje někdo formátu AB (zatím je jediný a tak jej vítám, stejně bych vítal i jiného podobného) tak s tím dosavadní sekretariáty nic neudělají. Stále opakuji - vidím NUTNOST radikální ZMĚNY. Ne proto aby nastoupil AB nebo jemu podobní. Je to nutnost, aby se probraly mladí lidé v jednotlivých stranách a v sebezáchovném boji se ujali vlády. Ať to bahno odplave do pryč.

10 10
možnosti
MV

Bejt příznivcem AB iniciuji už nyní stavbu jeho pomníku. Peníze na něj nejlépe z nějaké dotace

5 2
možnosti
LK

Nějak nejsem schopen vstřebat a pochopit Vámi sdělenou informaci, že když se něco postaví za veřejné peníze pro stát, tak je to špatně a dělají to lumpové, ale když někdo za veřejné peníze postaví něco pro sebe a stát podvede, tak je to v pořádku, protože za ním "něco" zůstane.

19 6
možnosti
Foto

Ano, to je tzv. "koblihová logika" ;-D

5 6
možnosti
MR

Ono je to s Babišem těžké, Spousta lidí ho bude volit jen proto, protože tím někoho nasere. Dám jeden příklad. Včera jsem si dělal hezký den a tak jsem šel do knihovny. V čítárně mi do oka padl Respekt. Na titulní obálce bylo kudrnaté / hříva / prase se dvěma ocasy, s titulkem - Češi jdou do voleb. To znevážení státního znaku způsobilo, že jsem byl na okamžik ochoten to Burešovi hodit. Jen tak, abych skupinu lidí názorově soustředěných okolo Respektu pořádně vytočil. Jistě, vzpamatoval jsem se vcelku rychle, ale kolik lidí ne.

1 3
možnosti

Aha, proto mi předplacený Respekt nebyl dodán!!!

To je ta moderní představa o svobodě slova?!?

:-)

0 0
možnosti
PH

Taky tomu postoji části veřejnosti k Babišovi nerozumím, beru to jako že češi mají hony na politiky v národní povaze už od první pražské defenestrace.

5 2
možnosti
MZ

Jen ještě dodatek. Babiš všude rozhlašuje, že zabrání kradení. Ještě jsem neslyšel ani nečetl, že by na jeho popud byl někdo odsouzen atp. Přesto své politické protivníky nazývá zloději. Dobře, podezření mít může. Ale pak nechápu jedno, že jeho voliči bez důkazů volají po potrestání protivníků a naopak, pokud se jedná o pana Babiše tak volají po důkazech nebo je zcela přehlíží s tím, že on jediný se zloději zatočí. Že pokud bylo v rámci zákona, je vlastně chytrý. Je chytrý, že okradl (dle voličů zajistil) poplatníky o 50 mio. na Čapím hnízdě. No dle zákona je možná je ok, ale. Pokud ten člověk káže o kradení..

Pokud si korunovými dluhopisy zase dle zákona vydělá balík (tedy ušetří na daních) a voliči tleskají, proč pak netleskají třeba Peltovi? Ten také vyjednal dotace. Ano, šel na to jinak, ale zase se jedná pouze o nemorální jednání. Rozdíl je pouze v tom, že ten Pelta má ošklivý obličej a nekáže tu o tom, jak šeci kradů. A i ten Pelta se asi dočká soudu. Tak co vadí voličům Babiše, že bude Babiš souzen? Však bude řešit více instancí, takže nějaká manipulace naskrz se nedá očekávat.

Dále, pokud paní autorka píše, že Čapí hnízdo je povedená stavba. Já Vám ukradnu peněženku. pak auto a nějak i dům zabavím. Prodám. A z toho postavím fakt pěkný barák, který třeba získá ocenění stavba roku. Je to snad ok? bude se Vám líbit?

16 5
možnosti

Všichni antibabišovci, kteří Babiše vydali policii ke stíhání, dobře vědí, že jednal vždy podle zákona a že odsouzen nebude. Přesto ho vydali. To pokrytectví mi vadí! Ale je dobře, že se bude hájit u soudu. Bohužel to bude trvat řadu let a jedno volební období na to stačit nebude!

4 5
možnosti
AR

Vážená, socdem ani Sobotku nevolím. Ale nevím proč mnozí levičáci proti Sobotkovi i vulgárně brojí. Zvládl sprosťárny a podrazy od Zemana hned při povolebním jednání s některými činiteli vedení socdem na Hradě a během sestavování vlády. Vydržel různé Babišovy kličky a jako šéf vlády dodržoval vládní program a také zahraniční dohody se stranami zemí V4. Podporoval levicové návrhy na zvyšování mezd a dávek, choval se slušně i ke kritikům a nějakého prohřešku se nedopustil. Navíc jako premiér se projevil lepším, než M. Zeman během svého dřívějšího premiérování!

Co chtějí levičáci od něj více?

15 3
možnosti

Ano, Sobotka je velmi schopný politik. Bohužel, asi málo sloužil kmotrům!

2 2
možnosti
Foto

ANO, po Babišovi zbyde Čapí hnízdo! ;-D;-D;-D

9 0
možnosti

R^

Souhlas! Také se mi nelíbí ten všeobecný hon na jednoho člověka, který řekl, že změní náš svět k lepšímu.

Zajímavé je jen jedno: Všechny politické strany, všichni jejich politici, všichni politologové, všichni novináři a redaktoři utvořili národní frontu proti jedné osobě. Nejprve lex Babiš a posléze předvolební program: antibabišismus!

Ale to je hodně málo! Pronásledovat jednoho člověka je hodně slabý politický program! Národní fronta naší elity má jediný program: antibabišismus. Ale většina národa Babiše a jeho hnutí ANO stále volí! Občané přestávají být bezbranné, bečící ovce.

:-)

3 12
možnosti
PV

70% národa se diví, jak někdo může volit ANO - po přečtení tohoto blogu jsem pochopil , že voliči ANO naprosto ignorují fakta , realitu, nezajímá je prostě nic !

Koblihám doporučuji aby se seznímili , jak jsme se složili třeba 500miliony na jeho podnikání http://www.reflex.cz/clanek/zpravy/52406/legenda-o-svatem-andrejovi-reflex-odhaluje-zapomenute-informace-o-babisove-zbohatnuti.html

19 5
možnosti
Foto

Pokud to provedl nezákonně, tak proč ho už dávno nezavřeli? Pokud to bylo legální, tak klobouk dolů. Co je nakonec půl miliardy proti bilionu, o který nás okradla Stará garda v čele s Klausem během jejich dlouhého vládnutí a proti dalšímu bilionu, o který nás připravil ve prospěch kapes šibalů, fígl s FVE?!!!!.

5 9
možnosti

Přečetla jsem jen první větu, kde z nahrávky usuzujete, že Babiš vlastně žádnou moc nemá8-o Ono vlastně po svém si můžete vyložit úplně cokoli.

13 2
možnosti
Foto

Inu, mnohým stačí nadpis, perex, popř. první věta, či jméno autora, a je ,,vymalováno" v kumbál, naloženém až po strop:-P Dtto i v tzv. diskuzích;-D

2 7
možnosti
  • Počet článků 35
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1320x
Ta, která se ptá, proč věci jsou tak jak jsou.

Seznam rubrik