Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Sorry jako, ale já teda k tomu abych věděl, že bezcharakterní grázl je bezcharakterní grázl, nepotřebuji rozhodnutí soudu.

0 0
možnosti

J15i84ř19í 69C74í61s43a92ř

6. 11. 2017 12:57

Jestli si myslíte, že nová vláda "začne schvalovat zákony které Vám usnadní život", tak jste dle mého mínění mírně řečeno naivní.

0 0
možnosti

Paní blogerko, fakt mi připadáte divná. Prý presumpce neviny. To nevíte že v dnešní době není problém odhalit lháře, protože vypovídá o věci rozdílně a to, jak vypovídá, bývá zdokumentované? Najděte si to. Je toho všeho plno. Sorryjako. Jednou ́mluví tak, podruhé jinak, ale jak se to hodí je to najednou ne lež a podvod, ale komplot proti němu a je třeba ohánět se přesumpcí neviny. Že vám není trapně stavět se na stranu takového ksindla. Vypovídá to i o vás. Protože to nemůžete nevidět. Jedině pokud nechcete. No, sorryjako. Ale že tu svoji ostudu ještě ventilujete veřejně...

4 1
možnosti

to je tak kdyz se velka cast naroda necha zblbnout marketingem a veri agentovi ktery lze, je obvinen z podvodu a velice pochybne zbohatl v 90 letech, takhle se z toho marasmu asi nikdy nevyhrabem

3 0
možnosti

A opět dovolávání se komické presumpce nevinny. Vy kobliháři už se začínáte opakovat a já dokola opakuju otázku na základě jaké presumpce vzniklo EET?

Říkala presumpce nevinny něco všem příznivcům, když nadšeně začali kopat do živnostníků?

A odpověď nikdy nepřijde žádná. Jenom další ubrečené články, že se chudákovi Babišovi vrací jeho vlastní medicína.

10 3
možnosti
Foto

V politice presumpce neviny neplatí. V civilizovaných zemích je zvykem, že politik, na němž ulpělo nějaké podezření, se z funkce stáhne, dokud není soudem očištěn. To aby svou stranu nestáhl ke dnu.

Asi nejsme civilizované země. Rv

22 1
možnosti

Nejsme, protože ani z minulostí u STB by se neměl ve veřejném životě uchytit.

8 1
možnosti
Foto

Kazda z vami jmenovanych stran mela svuj program ktery byl znamy uz davno pred ostudnym vysledkem voleb. Soucast techto programu na zaklade kterych ony strany ziskaly sve volice bylo ze s Babisem spolupracovat nebudou. Vy se ted tomu divite a rada byste aby tyto strany vzkazaly svym volicum ze na ne kaslou. To vam pripada normalni?

15 0
možnosti

Šmarjá - to jsou pomatené kecy - jaká závist ? Já nezávidím nikomu nic co nabyl poctivou prací a to je jaksi u Babiše trošičku problém .

Na netu lze najít videa lidí kteří mluví otevřeně o zlodějnách - třeba Agro Jevišovice

https://www.youtube.com/watch?v=OgDzNaDhfAk

Podle 30% národa je toto v pořádku ???

21 2
možnosti
  • Počet článků 35
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1320x
Ta, která se ptá, proč věci jsou tak jak jsou.

Seznam rubrik