Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Lenost soudruhů je nekonečná:-/

0 0
možnosti

Stačilo říci, že nevíte nebo že si nepamatujete. Myslite, že ty úřednice to dělají z osobního rozmaru? Zavrhovala byste to stejně, pokud by hledaly svědky k prokázání např. týrání dítěte?

2 3
možnosti

Je to legrace, je tady popis nějaké situace s úřednicemi, jednostranná, bez vyjádření druhé strany, žádný písemný doklad k posouzení o co vlastně šlo, jen subjektivní vylíčení události. Nikdo vlastně nezná skutečnost, proč něco vzniklo, ale to nevadí, aby se komentující pustili do úřednic. A proč? Protože úřednik je prodloužená ruka zákonodárce a pracuje podle daného zákona, což obtěžuje občany, kdyby tak nečinil, vystavoval by se podezření, že je zkorumpovaný, nebo neumětel.

Autorka měla potřebu sdělit své pobouření nad tím, že by měla podat svědectví proti osobě, která možná páchá protizakonnou činnost. Pak ať se nediví, že u nich v domě je nebezpečno.

3 3
možnosti

Zdevastované domy v Chánově, či vybydlený bytový dům ve Vsetíně, jehož demolice kdysi proslavila Jiřího Čunka, oprávněně vyvolávají rozhořčení veřejnosti.

Nikdo se ale už nezajímá o to, proč vlastníci těchto nemovitostí

(v obou případech šlo o obecní majetek), nechali situaci dojít tak daleko a nestarali se o situaci v domech dokud byl čas.

V jiných městech postupují jinak, problémy řeší hned v počátcích, přijímají se opatření, která devastaci bytů a celých domů zabrání. Třeba i soudní výpovědí nájemníků, kteří obecní majetek ničí a svým jednáním poškozují ostatní nájemníky. To se ale bez spolupráce s dalšími obyvateli domu neobejde, protože ani radnice nejsou všemocné.

Ale když někdo spolupráci s úřadem města nazývá bonzováním, to je pak těžké...

Nic se nevyřeší úplně samo od sebe. V tomto případě mě překvapuje ta naprostá lhostejnost a nezájem o to, co se děje za mým prahem.

3 1
možnosti
Foto

Myslím, že si nás budou úředníci brzy zvát všechny na obecní úřady, aby nám změřili obvod hlavy, délku trupu a nohou (místo toho, aby změřili výšku postavy). A budou to potřebovat kvůli tomu, aby nám pro nás mohli objednat správnou velkost plynové masky a protiatomové pláštěnky. Kim odmítl KLDR denuklearizovat a tak jsou naši úředníci /i když jim to EU tentokrát nenařídila) v pohotovosti.;-O

1 2
možnosti
Foto

To je fakt síla. Jinak někteří zdejší diskutéři (nebo v některých případech spíš čistě trollové) zjevně nechápou, že nějaké předvolání týkající se dané osoby a jejího vztahu k úřadu/státu apod. je jedna věc, ale předvolat si někoho oficiálně, aby se ho takto vyptávali na věci, které se ho osobně netýkají nebo o nich třeba nemusí vůbec chtít cokoli říkat, je věc úplně jiná – a nehorázná. Když už, měli přijít úředníci sami.

5 2
možnosti
Foto

;-D;-D;-D;-D Už to vidím, jak úředníci, soudci, policisté, soudní znalci běhají po městě a ptají se občanů, zda se prověřovaná věc jich týká osobně anebo ne.

3 2
možnosti
Foto

Neuvěřitelné. Mě každý úřední dopis rozhodí, ne tak abych navíc dostala pozvánku a nevěděla, k čemu vlastně. Asi bych se úřednic zeptala, jestli jim dělá radost působit druhým psychickou nepohodu a zapříčinit bezesnou noc.

2 1
možnosti
Foto

Každá pozvánka státního orgánu, obsahuje pod vaším jménem na předvolánce uvedení důvodu, proč jste předvolána. Takže víte k čemu jste vlastně předvolána. Pokud to tam není je důvod ke stížnosti a úředník bude potrestán, že nepíše předvolánky tak, jak je mají stání orgány nařízené psát.

1 0
možnosti
Foto

Pokud vám do schránky přišel úřední dopis, tak každý úřední dopis má hlavičku ve které je uvedené, kdo jej posílá, který odbor. Pak je tam datum, kdy byl poslán. Následuje vaše jméno, adresa. Pak se tam nachází věc ve které je uvedené o jakou věc se jedná a důvody předvolání. Následuje předvolání a dodatek, že : Pokud se vám ze závažných důvodů uvedený termín předvolání nehodí, je možné zavolat na telefoní číslo(které je tam uvedené a jméno) a dohodnout termín jiný. Je přesně stanoveno, jak má takové předvolání vypadat a je i stejné pro Policii ČR. Takže nám tady trochu bájíte,RvRvRv

2 3
možnosti

Přišel mi do schránky úřední dopis, ať se dostavím na městský úřad v určitý den a hodinu. Jedná se prý o řešení bytové situace. Tečka. Nic víc. Volala jsem ihned na úřad, kde mi řekli, že jsem nic neprovedla.

Zdroj: https://tamararoubickova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=702749

Jste při smyslech? Já bych řekl, že ne.

9 0
možnosti

Hrozný...:-/

Karma.

4 1
možnosti
Foto

Od kdy je výslech svědka bonzování. Prostě jste hrdině přikryla někoho, kdo pronajímá byt na černo a mastí si kapsu. Jste oprvadu hrdinka a tleskám vám.RvRv

4 6
možnosti

Výslech svědka provádí policie. Tam má povinnost vypovídat pravdivě. Vše ostatní je buzerace za účelem bonzování.

4 2
možnosti
  • Počet článků 35
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1320x
Ta, která se ptá, proč věci jsou tak jak jsou.

Seznam rubrik