Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ta zmíněná studentka by ale praxi zdravotní sestry stejně vykonávat nemohla, právě z náboženských důvodů. Protože muslimská žena se nesmí dotknout jiného muže, navíc ještě neoblečeného. Kromě toho, pokud si pamatuji, se nezúčastňovala tělesné výchovy (prý byla omluvena). Umíte si představit, jak bude manipulovat s obéznějším pacientem bez předchozí průpravy?

Podle toho, jak případ probíhal, sama slečna by netrvala na hidžábu, ale nosila ho na nátlak rodičů a příbuzenstva, myslím, že nějaký strýc byl značně fanatickým islamistou.

1 0
možnosti

No, víte, ono v některých případech lze přibližně rozpoznat, co má člověk v hlavě, podle toho, co má na hlavě. Co si myslíte například o lidech, kteří nosí na hlavě cedník? Co mohou mít v hlavě?

1 0
možnosti

"Dnes se lidé chodí do nemocnice střílet" ??? To jste, slušně řečeno, přehnala.:-/

0 0
možnosti

Jo, ten bezdomovec se nemýlil.

0 0
možnosti

Opravdu je to zdravotní sestra? A opravdu se dají tyto dva případy srovnávat? 8-o

2 0
možnosti

Uvědomte si prosím jednu věc. Pro své povolání jste se asi dobrovolně rozhodla. Máte pravdu, že umýváte zadek nějakému dědkovi a ještě platíte daně na jeho důchod. Ovšem ten dědek předtím svým placením daní Vám umožnil studovat. Pokud se jedná o tu pokrývku hlavy. V každé škole snad ještě dnes existuje něco jako školní řád. V tom řádu má ředitel školy nařídit jak posluchač má být při návštěvě školy ustrojený. Pokud ne, pak ovšem tam posluchači a posluchačky mohou chodit i na ostro. To nemá nic společného s náboženským přesvědčením.

6 0
možnosti

J23a20n 51B21u56r41d84a

13. 12. 2019 15:21

Má, protože pokud se možnost projevovat náboženské přesvědčení nebo samotný výkon náboženství (a debata o tom, jestli je nošení šátku to první, nebo to druhé, se ještě nevedla) chrání zákonem, nemůže mě u tato práva připravit bez dalšího něco, co si ředitel nějaké školy napíše do nějakého svého vnitřního předpisu.

0 3
možnosti

Zaměňujete civilizační problém a problémem zcela ojedinělého vyšinutého jedince. Takoví byli, jsou a budou. Podstatné je, že nemají na to, aby vykolejili samotné základy uspořádání lidské společnosti.

Ale ten civilizační problém je vykolejit může.

4 0
možnosti

P64e29t88r 53M80u94n41z57a25r

13. 12. 2019 9:44

Mno, tak jste využila utrpení a smrti několika svých spoluobčanů pro napsání své představy o světě . Kdyby jste ten zbytek o té žákyni napsala aspoň fakticky správně, ale také nesmysly...

8 0
možnosti
Foto

KarmaR^ Napsala jste to naprosto skvěle :-)

1 6
možnosti
Foto

Ani bych neřekl. Autorka to napsala s rozhledem, který nesahá ani za dveře její ordinace.

7 0
možnosti
Foto

Možná byste se měla nejdříve sama sebe zeptat, kdo je ta vaše "zdravotní sestra". Není totiž ani sestra, ani zdravotní, je to někdo, kdo několikrát účelově ztratil své doklady, o kom nevíme zhola nic o její totožnosti ani o dosavadním dosaženém vzdělání. Navíc se docela jednoznačně ukázalo to, že ji sem vůbec nepřivedla touha vzdělávat se v ranku zdravotní sestry. Zato vy....t kvůli šátku umí s pomocí svých právníků více než zdatně.

16 0
možnosti

No, vzhledem k početnosti afrických rodin asi nebudete mít pravdu, když píšete, že to není sestra. Něčí sestra to asi bude, protože jedináčků v Africe asi moc není.

Jinak ve všem ostatním máte pravdu.

2 0
možnosti
  • Počet článků 35
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1320x
Ta, která se ptá, proč věci jsou tak jak jsou.

Seznam rubrik