Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Rv Bohužel je to jinak!

Máme možnost imunizaci provést očkováním s minimálními ztrátami. Vážné poškození hrozí jednomu z milionu očkovaných.

Nebo můžeme provést imunizaci společnosti přirozenou imunizací, proděláním nemoci, s desetitisíci mrtvých.

Vyberte si!

:-)

2 2
možnosti
PC

Nic, co se takto agresivně vnucuje, čím se nehorázně vydírá a co se s takovou mírou všude propaguje (dokonce se za to i odměňuje!), si nezaslouží ani špetku důvěry, ba naopak.

KarmaR^

6 2
možnosti
JD

J52a22n 40D68o80u53š49e29k

18. 6. 2021 18:05

Tenhle virus není chřipka. Toto neustále přirovnávání je naprostý nesmysl. Srovnávejte srovnatelné, třeba pandemii španělské chřipky. Ta se přestala šířit jednoduše proto že už neměla moc koho nakazit. Podobně je na tom tento virus. Jenže takhle v moderní době nefunguje mě. Proto je očkování prezentováno jak je. Smarja, ještě jednou uslyším covid=chřipka a půjdu do vývrtky. Krom toho že jsou obě způsobují respirační onemocnění nejsou málem ani vzdáleně srovnatelné.

3 0
možnosti
JD

J63a70n 31D76o80u35š30e43k

18. 6. 2021 18:06

Omlouvám se za chybky. Telefon to za mě rád opravuje. :(

0 0
možnosti
VB

Virus nejde vymýtit, jen potlačit, to platí i v Izraeli: více z covidu uzdravených a snad i některých očkovaných může snad přispět ke kolektiv. imunitě, pokud vůbec může vzniknout u virové záležitosti. Předseda německého Institutu R. Kocha potvrzuje, že očkováním virus nezmizí, jen se jím může přispět ke snižování míry infekce či k lehčímu průběhu onemocnění. Víc je ale probádána imunita po prodělání nemoci, většina uzdravených by si s ní mohla vystačit možná až celý život, každopádně je u většiny (v příslušných studiích) prokázána imunita i po 11 měsících od nakažení.

1 0
možnosti

Potenciální přirozená imunizace představuje desetitisíce zbytečně zemřelých a desetitisíce trvalých následků po prodělané koronaviroze!

:-)

0 1
možnosti
VB

Různé firmy ucítily kořist. Mám na dnešním blogu slova předsedy německého Institutu R. Kocha (ve světě velmi uznávaná instituce): očkování virus nevymýtí, jen může přispět ke kolektivní imunitě (ovšem u chřipky žádná neexistuje - dodávám já). Očkování nechrání každého a i očkovaný se může nakazit a infikovat druhé osoby. Já se ale víc věnuju imunitě po uzdravení z nákazy.

1 0
možnosti
Foto

Fakt už by stálo za to, sestavit široký panel odborníků, kteří mají profesně k této věci co říci a přijmout nějaký konsens. V současné době různé skupiny vykřikují více své dojmy než fakta a ty zneužívají lidé zapojení v očkovacím byznysu.

Mě vůbec nejde do hlavy, jak mohou lékařské kapacity tvrdit, že proděláním nemoci získáváme horší imunitu, než očkováním. Jak může očkování oslabeným virem, nebo jeho náhražkou přinést lepší výsledek? Tím se vůbec nevymezuji vůči očkování, nejsme na Zemi v situaci, kdy bychom si mohli dovolit prosté promoření a ještě všichni najednou. Přineslo by to kolaps všeho. Ale odmítám očkování jako kobercový nálet.

Kolega, který v minulém roce covid proděl, si nechal udělat test na přítomnost protilátek. Test ukázal, že má 187 jednotek(nevím čeho). Hodnotí se to tak, že 0-15 je něco mezi nulou a chybou testu, okolo 25 je údajně hranice imunity, kterou lze získat dokončeným očkování oběma dávkami. Sami zdravotníci mu očkování nedoporučili.

Další kolega, se kterým jsme shodou okolností prodělali covid v jedno čase zhruba před 8 měsíci, si test nechal udělat včera. Naměřili mu 22 jednotek. Ačkoli jsme se ani on ani já nechystali k očkování, začínám uvažovat o tom, že si test nechám na podzim udělat také, a pokud budu mít hodnotu pod 20, oočkovat se nechám.

Asi jediné, co je dnes jisté je, že covid působí velice individuálně a selektivně. Jednomu neudělá nic, druhého zabije. U jednoho vyvolá bouřlivou imunitní reakci, u druhého téměř žádnou. Přesto jsem toho názoru, že po prodělané nemoci je provedení testu žádoucí a očkovat/neočkovat se nechat až na základě jeho výsledku.

5 0
možnosti
OD

Tak jste konečně napsal něco rozumného. Zkuste to takto i u jiných témat.

1 0
možnosti
Foto

R^

Jedna z blbých věcí je, že když v této naprosto zmanipulované společnosti člověk klade normální, správné, rozumné otázky, je rovnou stigmatizován, ostrakizován, vysmíván a napadán. Takhle daleko jsme to dotáhli.

10 0
možnosti
IB

doufám, že povinnost testování ve firmách zmizí s příchodem 1.7.2021. Pak jsem ochotná být ve firmě osobně, dokud bude testování, pracuji z domu.

0 0
možnosti
OD

Odkdy se ženská bojí tamponu?

0 0
možnosti
TD

"...když někdo zemře na covid, tak se objeví palcové titulky, že člověk není jenom číslo. Když zemře někdo po očkování, jsou to zanedbatelné ztráty."

No, kdyby na covid umíralo tolik lidí, co umírá po očkování, tak vůbec nemáme co řešit. To je přece rozdíl mnoha řádů...

"Když zdravotník, který se celý život stará o seniory, což je opravdu nelehká práce, je nepřímo nařčen, že je vrah."

Vrah ne, ale bezohledný hlupák. Když přímo dělám se starými a nemocnými lidmi, tak ohledně očkování prostě není co řešit. A pokud mám k očkování natolik vážné výhrady, tak se mám sám sebrat a jít dělat něco jiného, holt člověk nemůže mít vždycky všechno.

"Pokud je vir přírodní, měl by sám jednou odejít."

K tomu neexistuje jediný důvod. "Přírodních" virů, které tu jsou stále a nikam neodcházejí, jsou přece spousty. Sama jste zmínila chřipku...

Pokud je uměle vytvořen, potřebujeme nějakou uměle vytvořenou protilátku, něco jako antidotum."

Opět toto spolu nijak nesouvisí. Přírozeně nebo uměle vytvořený - to není žádná kvalita, která by sama o sobě něco určovala. Záleží, jaké má ten virus vlastnosti.

3 0
možnosti
Foto

Chřipka je přírodní vir a stále se vrací a stejně tak se bude vracet covid. Covid patří mezi RNA viry, Známe sedm druhů koronaviru které způsobují onemocnění u člověka a v současné době kolují v lidské populaci celkem čtyři druhy, jež způsobují jen „obyčejná“ nachlazení, záněty nosohltanu či dolních cest dýchacích. Covid jako každý RNA vir napadá sliznice a cíleně nezabíjí. Jeho cílem je uchytit se na sliznici a pomnožit se a tělo opustit. Je nebezpečný pro lidi s oslabenou imunitou. To jsou lidi obézní a lidé nad 75 let věku. Je zajímavé, že se přežíráme, kouříme, ale hrozící rakoviny, která ročně zabije přes 30 000 lidí se nebojíme. Ta zabíjí i lidi všech věkových kategorií.

7 0
možnosti
Foto

Jediná infekce, kterou se podařilo vymýtit jsou neštovice. Covid tu bude stále, očkování neočkování. Osoba naočkovaná touto látku může dostat covid opět, ale ne tak silný, může být i infekční. Osoba naočkovaná nezíská celoživotní imunitu. Tak jako u chřipky. Nikdo neví jak se tato očkovací látky na osobě projeví za několik let to nikdo neví, protože se to nezkoušelo. Firmy vyrábějící očkovací látku si vynutily doložku, že za případné následky po očkovaní nenesou odpovědnost. Její použití povolili z důvodu stavu nouze.

1 0
možnosti
Foto

Neštovice se nepodařilo vymýtit, ale podařilo se proočkovat celou zeměkouli a dodnes pravidelně přeočkovávat. Kdybychom s tím přestali, neštovice se vrátí.

1 0
možnosti
  • Počet článků 35
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1320x
Ta, která se ptá, proč věci jsou tak jak jsou.

Seznam rubrik