Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Křesťanské války v dávné minulosti? Co si mám pod tím představit?  Islám není regulérní náboženství, je to ideologiek ovládnutí světa. Od 7. století, kdy vznikl, se šířil násilím a pokoušelse i ovládnout Evropu. Naší předkové se dokázali islámu ubránit. RvRvRv

8 0
možnosti
IB

I17v79o 30B74o36u62š45e

16. 1. 2015 10:27

Asi jste zrovna chybel....

0 1
možnosti
VB

No v podstatě s vámi souhlasím. Myslím si dvě věci: 1) případnou válku jsme schopni daleko spíše vyprovokovat my svými fóbiemi, nechápavostí, netolerancí a vymezováním se vůči domnělým nepřátelům v takové intenzitě, až si tímto přístupem vyrobíme nepřátele skutečné; 2) všichni mají plnou hubu nebezpečí od muslimů, až se zapomnělo na soudruha Putina, který ovšem na svůj východní blok nikdy nezapomene. Pokud nám hrozí nějaké reálné nebezpečí, pak z východu, ale poněkud severněji, než je teď zvykem obavy směřovat.

0 4
možnosti

Svět byl vždycky plný rizik, jen to poslední dobou řada Evropanů nechce vidět.

0 0
možnosti

"Ale rozpoznat vlka a neotevřít mu. Nevpustit zlo." 

Souhlas. 

Můžeme začít tím, že přispějeme Řekům na vyšší plot a Italům na remorkéry, aby mohli odtahovat nevítané příchozí.

4 0
možnosti
VB

Jasně. A v Berlíně to už taky postavíme znova, když už budeme v tom, ne? Natáhnout ostnatý dráty kolem našich hranic taky nedá zas až takovou práci a kolik nezaměstnaných na tom zaměstnáme! Každý Čech svůj plot (samozřejmě neprůhlledný)!

0 2
možnosti
  • Počet článků 35
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1320x
Ta, která se ptá, proč věci jsou tak jak jsou.

Seznam rubrik