Diskuse

Hon na Babiše

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Blahoslavená chudá duchem.

1 0
možnosti

J37i65ř61í 72H16u74m81l

14. 9. 2017 16:17

jenom jestli to neplatí spíš na vás ;-D

2 0
možnosti

Dnes je prostě v módě kopnout do Babiše, dříve to byl Zeman nebo Čunek. Kdopak bude další? Plastikový Bohouš?

0 0
možnosti
Foto

Babiš pracuje velmi dobře? Co konkrétně velmi dobře upracoval?

3 0
možnosti

Myslíte, že opravdu nepracuje dobře (pro sebe) ? :-/

3 0
možnosti
Foto

Já tu kauzu Babišovi taky nezávidím. A přeju mu jeho Čapí hnízdo, i tu možnost mluvit do médií, které mu patří. Jen bych si strašně přál, aby ho lidi nevolili...

Nicméně rozumím lidem, kteří na něj pořádají "hony". Jeho prosazení cenzury Internetu považuji za bezprecedentní. U jeho EET tuším, že to je pro podnikatele opruz a vnímám negativně jeho "šmírovací" roli. Jeho politika s chybějícím politickým směrem (prý dopředu) mě, podobně jako řadu dalších, věru rozčiluje.

A myslím, že takový vztek kdekoho motivuje, aby na Babiše nadával, osočoval jej. Lidi se zoufale se snaží přesvědčit voliče, aby Babiše nevolili. Aspoň to zkouší přes emoce, když lidem Babišovo jeho zákonodárné působení nevadí. Jako "Přisahal na svoje děti, že do fungování médií mluvit nebude, a ukázalo se, že to nedodržel." Možná je to lepší marketingová cesta,

Na druhou stranu to ale dost možná jen zvýší jeho diskutovanost a jeho podporovatele to nepřesvědčí, těžko říct. Zoufale se neumím vžít do podporovatele Babiše. Nevím, co by se muselo stát, aby neměl tu podporu, jakou teď má.

Tak bych měl na podporovatele Babiše aspoň jednu prosbu: Zkuste zvážit Piráty. Já je pravděpodobně volit nebudu, ale mají podobně středové postoje jako ANO, podobnou rétoriku proti zaběhlým stranickým strukturám (kterou bych považoval za docela důvěryhodnou), a alespoň si váží svobodného Internetu.

Díky

3 0
možnosti

Jen by mě zajímalo, koho vlastně mají lidi volit? ODS nebo dokonce ČSSD, Lidovce (co se pos.... ještě před volbami) nebo snad ty Starosty (co se dnes prsí z bilbordů)? TOP09, pardon Kalouska, jenž si ten scénář vyzkoušel na Čunkovi, takže dnes jede na jisto? To snad ne. Alespoň máme právo si vybrat. A jestli bude naše justice tak rychlá, jako třeba v případě Parkanová nebo Dr. Rath, tak Babiš s Faltýnkem pohodlně zvládnou ještě dvě volební období.

1 0
možnosti
Foto

Paní autorko, doufám, že jste to nemyslela vážně. Ukradnu vám dejme tomu 500 tisíc Kč a koupím si za ně auto. Pak tím autem občas svezu nějakého důchdce k lékaři, takže vlastně budu provádět chvályhodnou činnost. Chcete říci, že pak už se nejedná o krádež?

5 3
možnosti

J27i67ř36í 21H64u33m70l

14. 9. 2017 16:20

pane Valenta ten příměr jste moc netrefil, ty peníze mu přidělila nějaká organizace která to měla na starosti :-P

1 0
možnosti

tento film skutečně také doporučuji ale k tomu si najděte i film THE INCONVENIENT TRUTH..a porovnejte je....JINÝ NÁMĚT ALE STEJNÉ ZPRACOVÁNÍ....spojení malých pravd, velikých polopravd a vyložených lží, zabalených do kabátu z emocí..........a na ty emoce se lid nemyslící a nevědoucí vždy nechá nachytat...............a proto se to také tak dělá...........kdyby se lid nenechal na takovéto emoční umělecké tvorby nachytat, nemusely by se dělat, protože by byly k ničemu...........a kariéristickým lhářům by v ničem nepomohly........

2 1
možnosti

Bureš je vlastně úplně báječnej a nejlepčejší člověk...

https://www.youtube.com/watch?v=ZSc9fEDs-UA

1 0
možnosti

Ne negativní článek na pana Babiše - tolik hněvu, urážek atd. jsem čekal v diskuzi od zastánců té "správné" demokracie - a ono to není tak horké. Až jsem trochu zklamán.

0 0
možnosti

Tak jsme se dozvěděli, že je Babiš v podstatě lidumil.

Jedna poznámka na okraj. To, že o něm ostatní media a ta jeho vlastní v soft verzi píší pravdu, ještě neznamená, že jsou to negativní informace.

Problém mnoha lidí je v tom, že nevědí, jaký je rozdíl mezi komentářem a zprávou. bohužel někdy se to týká i novinářů, těch špatných.

2 0
možnosti

takový Putin taky zametl s oligarchy a kmotry ...

.

všichni musí makat pro něho jinak jsou buď v lochu nebo mrtví a to i ti co zdrhnou z Ruska :-P

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS