Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HN

H24o88n75z82a 37N74o28v17á19k

2. 11. 2017 13:17

Proč se nemohu zbavit dojmu,že se z Vašeho blogu sype cukříček?:-)

1 4
možnosti
Foto

Jste-li diabetik, jistě seženete koblihu s adekvátní náplní:)

2 1
možnosti
PK

Ten kdo tvrdě maká a je mu jedno jakou barvu má ta či ona partaj má jasný stanovisko, né práce...né peniz...

2 0
možnosti
RG

Nejde o závist, ale o nedostatečnou politickou kulturu, když politik je ochoten kandidovat i ve chvíli kdy je obviněn! V případě pana Babiše je dech beroucí kolik lidí je ochotno fandit strukturám starého režimu!

1/ Za bývalého režimu pracoval v zahraničním obchodě.

(Protekční dítě komunistického pohlavára)

2/ Člen KSČ.

3/ Podle veřejně dostupných dokumentů spolupracovník STB.

4/ Nyní obvidněný z podvodu.

Ať už bude nebo nebude odsouzen, uměle vytvořil fy jen pro získání dotací, které mohla dostat jiná slušná fy. V podstatě ukradl 50mil státních penez. Nejsou to peníze EU, jsou to peníze, které dostala fy podvodníka z ČR. Bohužel.

31 4
možnosti
PB

P55e25t37r 39B53ü19r66g54e71r

2. 11. 2017 12:56

To, že o závist jde, dokazuje uvedení bodu číslo jedna! Jaký význam má prosím pěkně to, že někdo pracoval za bývalého režimu v zahraničním obchodu?

7 8
možnosti
JP

Někdy mi lidé připomínají opravdu ovce - "všichni proti Babišovi, tak půjdu i já, vždyť je to nyní IN "

10 12
možnosti
RC

Skuste se zamyslet nad relevantnosti argumentu "Capi hnizdo"

4 0
možnosti
IV

Vážená paní, než něco napíšete, zkuste si o tom sehnat informace. Andrej Babiš ne, že by MOHL BÝT OBVINĚN, ON UŽ OBVINĚN JE!!!! A za další - není obviněn proto, že sídlo se zvířátky vydával za rodinné sídlo namísto charity, ale proto, že podváděl s evropskými dotacemi. Jinými slovy: LHAL A KDYBY NELHAL, 50 MILIONŮ Z EVROPSKÝCH PENĚZ BY NEMOHL ZÍSKAT. Zkuste se poohlédnout po světě. Anglický ministr odstupuje, prože byl obviněn, že sáhl nějaké paní na kolínko! A A.B. zpronevěřil 50 milionů!!!! a stále dřepí v politice a dělá ze sebe chudáčka. Umím si představit, jak by v kůži onoho anglického ministra A.B. lhal a dělal ze sebe chudáčka k politování. Holt - A.B. spolu s prezidentem zanesl do našich krajin úplně jinou (horší) politickou kulturu. Opravdu bychom se s tím neměli smířit.

20 8
možnosti
JP

Obvinění není odsouzení. Obvinit lze kohokoliv - jenže to s odsouzením nemá mnoho společného. Devět let (kauza Čapí hnízdo) trvalo než Babiše obvinili a "náhodou" zrovna těsně před volbami. Bylo by velmi zajímavé, zda by toto obvinění přišlo, kdyby v průzkumech strana ANO neměla tak vysoké preference.

6 3
možnosti

A Vy se divíte? Vždyť ti ostatní straníci jsou tak křišťálově čistí! A to, co by je mohlo pošpinit, se zadupalo pod koberec, nastrkalo do trezorů, zlikvidovalo, a je to.

Žádné...transparentní...se nekoná.

2 5
možnosti
RC

tak naschval - co mate na Fialu? na Farskeho?

3 2
možnosti
Foto

Říká vám něco zásada, že u politiků by se měla uplatňovat presumpce viny?

7 0
možnosti
Foto

I54v86a60n 97V21e78s77e20l53ý

2. 11. 2017 11:14

Cituji jednu vaší větu: ". Ostatní strany svoji závist projektují do slov, přece nebudeme spolupracovat s politikem, který by mohl být obviněn" - no já mám za to, že obviněn již je, jen nové volby to přerušily tím, že Babiš byl znovu zvolen.

Dále nesdílím vaše tvrzení, že, cituji: "Docela dlouhá doba než vláda začne navrhovat zákony, které mi usnadní můj každodenní život" - můj názor je, že můj každodenní život by mi usnadnilo kdyby vláda nenavrhla jediný zákon za celé čtyři roky . A život by mi mohlo usnadnit až to kdyby stihla zrušit stovky až tisíce zbytečných zákonů.

18 1
možnosti
RC

jeden kazdy rok - rozpocet ;-)

0 0
možnosti
EH

Spíš mi vadí nenávist části obyvatel vůči jiným jenom proto, že politiku vidí jinak. Osočování, že voliči XY jsou hloupější, přitom mezi těmi rádoby chytrými ANO vedlo také. A bohužel nejenom u diskutérů, ale i v oficiálních komentářích.

To s tou sektou už je taky ohrané, protože 30% už není sekta, ale mainstreamové náboženství. ;-D

6 0
možnosti
TB

Máte naprostou pravdu...spousta diskutérů označuje voliče nějaké strany za ty hloupější.......já bych třeba nikdy nevolil TOPku, ale v životě bych si nedovolil napsat, že voliči této strany jsou hloupější než voliči strany jiné ;-)

7 0
možnosti
  • Počet článků 35
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1320x
Ta, která se ptá, proč věci jsou tak jak jsou.

Seznam rubrik