Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nejsem voličem ANO. Ovšem je vidno, že naše politická elita je pouhou snůškou egoistických a přihlouplých individuí. Plnění jejich poslání, tedy pracovat pro veřejný zájem, je až na posledním místě jejich hodnotového žebříčku. Nechtějí si podat ruku s někým jako je Babiš, sami přitom klesají pod únosnou úroveň. Jsou povinováni pracovat pro blaho tohoto národa - tedy hledat konsensus, alespoň nějaký. Není jiné cesty jak prosadit alespoň část svého programu a PŘEDEVŠÍM, jak PRACÍ přesvědčit své voliče do dalšího období. Nahněvané, namachrované a nedospělé frustráty tato země UŽ nepotřebuje!!

10 3
možnosti
MK

Osobně bych bral jako zradu a velké porušení předvolebního slibu, kdyby mnou volená strana šla do vlády s Babišem (trestně stíhaným estébákem).

Není na čase, aby i ANO udělalo nějaké kompromisy, když už nemá na to, aby samo vládlo?

14 3
možnosti
RC

naprosto presne. Ano neudelalo jeste vubec zadny ustupek vubec v nicem.

1 1
možnosti
JK

J94a17n 40K61o83v48á50ř

2. 11. 2017 10:50

Presumci neviny zrušil Andrej Babiš zavedením EET, kontrolního hlášení a použitím zajišťovacích příkazů.

17 1
možnosti
EH

A co třicítka na nějakých úsecích, zákaz držení jistých zbraní, daňové paušály...

Vlastně všechny omezující zákony pracují s presumpcí viny. :-)

0 2
možnosti
RC

K te presumpci neviny.

Dnes jsem videl ve zpravach britskeho ministra obrany, ktery rezignoval proto, ze kdysi "sexualne obtezoval" reporterku tim, ze ji polozil ruku na koleno. Reporterka se pritom udajne neciti poskozena a pry si mysli, ze je to zbytecne.

Tohle je prkotina proti podezreni z podvodu za 50 milionu se sazbou az deset let. Vazne Vam nerika nic slovni spojeni "politicka kultura"?

19 0
možnosti
MK

Pokud tohle je pro Vás berná mince chování,je mi Vás líto.....

1 1
možnosti
VS

Ono nejde o závist, ale taky i zásady a o to, že některé strany dostaly hlasy proto, že jasně řekli, že nepůjdou s Babišem do koalice. Jak se zdá někteří lidí neumějí pochopit vyřčená slova.:-)

22 2
možnosti
MK

Kdyby byly ty strany a jejich představitelé tak tak zásadoví vždy......jé,to by zde bylo krásně,ale jelikož jejich vlády jsem zde již zažil....nevěřím jim ani "dobrý den".

4 1
možnosti
KC

Českým politikům nešlo a nejde ani tolik o práci pro lidi, což je smyslem jejich poslání, jako o politikaření a vlastní kapsu. Kdyby jim šlo o práci pro lidi, republika by vypadala úplně jinak. To je pro mne hlavní poučení jak z voleb, tak z dění mezi volbami. Pak se nedivme, že namísto ráje na zemi žijeme ve cvokárně.

8 3
možnosti
VK

Kdyby bylo hnutí Ano demokratické, asi by se zamýšleli nad tím, jak učinit koaliční potenciál vyšším. Odstavit předsedu do vyřešení kauzy. Jenže na to se bojí i pomýšlet a proto raději změnili i vlastní stanovy.

15 4
možnosti
Foto

ono není demokratické?

5 0
možnosti
  • Počet článků 35
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1320x
Ta, která se ptá, proč věci jsou tak jak jsou.

Seznam rubrik